© Visible 2020
Built with Indexhibit

Recerca
Cofundador del Grup de recerca TICs i Paisatge, que entre 2008 i 2012 va comissariar i portar a terme projectes, exposicions i experiències educatives sobre l’ús de les tecnologies de la informació en l'àmbit del coneixement i la comunicació del paisatge. Entre elles destaca el postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona "Paisatges turístics i noves tecnologies. Teoria estètica i gestió del patrimoni cultural".

Acció cultural
Forma part del col·lectiu de dissenyadors Grrr, medalla FAD l'any 2004, que edita la revista especialitzada Grrr, on ha publicat diversos textos.

És un dels responsables de la Festa del grafisme de Portbou, esdeveniment anual que convida a la reflexió al voltant de la professió sota criteris slow.

Corresponsable dels Tallers de la festa, workshops professionals que posen en contacte professors de prestigi internacional amb alumnes destacats de les principals escoles de disseny.

Regularment organitza, imparteix o col·labora en cursos i tallers de temàtica diversa per a particulars, col·lectius o institucions.